Picture
Hallo iedereen! Hier weer een Riview over Simspiration, dit keer over het Fall/Winter Editie. Hij is met de herfst niet uitgekomen omdat ze niet genoeg tijd hadden plus ook nog eens gedoe met de ‘Shippings’. 
Ik heb bijna iedere dag zitten kijken of deze editie al te bestellen was en besloot ze na lange tijd maar toe te voegen op Facebook. Wat heel handig is, want ze updaten regelmatig die Facebook page! 
Daardoor zag ik twee weken geleden dat hij te bestellen was en heb hem meteen besteld, waarom het zolang duurde voordat ik hem kreeg zal ik uitleggen. Heel makkelijk gezegd , het lag gewoon aan PayPal. Waar het blad mee te verkrijgen is, of met een credit card. 

Maar goed, vandaag kwam ik thuis en zag een grote witte envelop liggen en dacht meteen aan simspiration en vroeg aan mijn moeder of die grote witte envelop voor mij was en waar hij vandaan kwam. Toen ze het woord/land: Zweden ei wist ik genoeg en scheurde de witte envelop open. Wat wel raar is want de vorige keer was het heel simpel geseald in een plastic hoesje. (dus dat is duidelijk een voor uit gang!!) 

Toen ik Simspiration in mijn handen had zag ik de super mooie voorkant en rook gelijk de geur van vers gedrukt papier. De voorkant verklapt (zoals de meeste bladen) al een beetje wat er in staat waardoor je hem sneller wilt open slaan! In de inhouds opgave staat nog uitgebreider wat er in staat en mij viel meteen de bouw tutorial op, over een soort zolderkamer waar je daadwerkelijk meubels neer kan zetten. Alles wordt heel goed uitgelegd maar heb het zelf nog niet gebouwd omdat ik gelijk achter mijn sims ben gaan zitten, maar als je het helemaal zou volgen de tutorial dan heb je het effect denk ik wel echt! 

Picture
Veel kleding wordt ook geshowd door een paar Simspiration ‘Modellen’ ofterwijl Sims dus, omdat het blad het meest te maken heeft met KERST zijn er schitterende jurken bij. Engelig wit en zwart. Lingerie in wit, rood en grijs. Dat vind ik overigens ook heel erg mooi gedaan, want zo krijg je meer de indruk over een mooie download dan op een klein plaatje van TSR! 
Natuurlijk zijn er dit keer ook weer exclusieve downloads en volgens mij zijn dit er ook meer dan de vorige keer, durf mijn code nog niet te gebruiken!!! Want als je hem 1x invoert dan kan je die exclusieve download pagina slecht terug vinden en ben je je code KWIJT. De voorwerpen die ze laten zien zijn schitterend. 

Maar dat kan ook komen door het photoshop gedeelte en het kwaliteit van het papier! Ik had net een bank gedownload die ik had staan en die was schitterend op het plaatje, maar in het spel was het meer een ‘ Mwah’ waard.. 

Picture
Overigens vind ik dat nog niet eens zo erg, want het is een super mooi blad met en super mooie inhoud. Dik de moeite waard om te bestellen/kopen!
Hij kost 10,95 inclusief verzendkosten en komt via Zweden naar Nederland! Levering duurt pak en beet : 1 week , wat erg snel is overigens!

Simspiration is hier te verkrijgen(Accepteert alleen Paypal en CreditCards) :
Er is nu een speciale actie voor de mensen die nummer 1 nog niet hebben, dat is nummer 1 en 2 bij elkaar gebundeld voor een speciale prijs. Meer info @ simspiration.com

http://www.simspiration.com

Updates over Simspiration?

http://www.facebook.com/simspiration

Levering duurt pak en beet : 1 week , wat erg snel is overigens!

10G van vliet